Exodraft Group leverer løsninger der sikrer private husholdninger og virksomheder renere og bedre afbrænding med vores røgsugere,

Exodraft Energy leverer løsninger der sikrer private husholdninger og virksomheder renere og bedre afbrænding med vores røgsugere,

Exodraft climate designer, installerer og servicerer større energitekniske anlæg til fjernvarmen og industrien.

EXODRAFT ENERGY

Containercentral til udlejning

Hos Exodraft Energy tilbyder vi udlejning af containercentraler med transportabelt kedelanlæg. Vi finder i samarbejde med dig den bedste containercentral til dine behov

Containercentral

Udlejning af containercentraler med kedelanlæg til forskellige formål

Vores containercentral er et transportabelt kedelanlæg, som kan anvendes til mange formål, herunder reparation af ældre kedelanlæg, forsøgsformål, eller når der er behov for varmt vand i korte perioder. Vi leverer og monterer disse nøglefærdige anlæg med komplet udstyrspakke, så de er driftsklare efter tilslutning af vand, strøm og brændstof.

Udlejning af en containercentral vil give mening for dig, som har behov for et kedelanlæg i en kort periode men ikke ønsker at etablere et fast anlæg. Hvis du ønsker at købe en containercentral, designer vi også gerne en central, som passer til dine behov.

Vores udvalg af containercentraler omfatter varmtvands-, hedtvands- og dampcentraler, der er designet til at imødekomme forskellige behov.

Dampcentraler er tilgængelige med en kapacitet fra 50 kg/h (162.M.cal) op til 5000 kg/h (2710.M.cal) ved et maksimalt driftstryk på 32 bar. Hvis der er behov for mere dampkraft, kan vi også levere en 7500 kg/h (4065.M.cal) central ved et maksimalt driftstryk på 13 bar. 
Uanset om du har behov for midlertidig varme eller en mere permanent løsning, har Exodraft Energy den rette containercentral til dit behov.

Exodraft energy

Hos Exodraft er intet
energiprojekt for stort

Kontakt

Kontakt os i dag - Vi glæder os til at høre fra dig 👋

Hverdage mellem 09:00-15:00

Få svar indenfor 24 timer

    Tak for din henvendelse, vi vender tilbage hurtigst muligt ⏱️

    Vi bestræber os på at besvare din henvendelse indenfor for 2 arbejdsdage, hvis det haster så kontakt os venligst på

    +45 75 72 53 11

    Rådgivning

    Vi står altid klar til at hjælpe dig og rådgive dig om hvilket produkt du skal have

      Prismatch

      Vi har prismatch på alle vores produkter. Se mere her

        Indhent pris