Kontakt os for skarp tilbud.

Varme genvinding anlæg bruges restvarme ud af røggas til opvarming af vand

Hvad vi kan tilbyde

Vi projekterer, bygger, monterer og servicerer nøglefærdige energianlæg til brug på varmeværker og i alle grene af procesindustrien.
Nogle af vores varme genvindings løsninger finder også anvendelse i den stykproducerende industri, hvor der er mulighed for at genanvende spildvarme fra skorstene, ovne, tørrestationer og lignende.

I kraft af vores mangeårige speciale inden for energitekniske totalanlæg, kan vi stort set opfylde ethvert behov inden for opvarmning og genanvendelse af spildvarme.
Vores installationer omfatter komplette varme-, damp- og hedt vandanlæg til mange forskellige industrier i både ind- og udland. Udover totalløsninger leverer vi også add-ons og enkeltstående komponenter, ligesom vi råder over et af markedets bredeste reservedelsprogrammer.
Vi fører alle tænkelige reservedele til energisektoren og har et stort lager af brugt udstyr, der ofte har vist sit værd, fordi vi kan fremskaffe udgående reservedele til ældre, men langt fra ud tjente anlæg.
I produktoversigten til venstre finder du yderligere information om både totalløsninger og enkeltkomponenter til din eksisterende og/eller fremtidige energiløsning.

DE-Gruppen

5.7.3 - Service af hedtolieanlæg
Biomassecentral
Imacon Color Scanner
3.1.4 - Generelt om industri vekslere